Recipe of Speedy Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh

Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Recipe of Super Quick Homemade Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

In regards to cooking healthy meals for the own families, there's definitely some level of dissention among the ranks. The good thing is that there are recipes that are very healthy but the healthy nature of these recipes is significantly concealed. What they don't know in such instances shouldn't bring harm their manner (outside of allergies, which should not be discounted ).

Healthy cooking is often difficult because most folks do not desire to spend time planning and preparing meals that our own families will not eat. At precisely the exact same time, we want our families to be healthy so that we are feeling pressured to master new and improved methods of cooking well balanced meals for our family to love (and unfortunately in some instances scorn).

The first thing you have to understand is the different terminology you'll discover in recipes actually means. There are lots of fresh and at times foreign sounding terms you may find in common recipes. These terms can mean that the gap in recipe success or failure. You need to be able to find a fantastic section in virtually any inclusive cook book that explains the different definitions for unfamiliar speech. If you're not absolutely certain what's meant with"folding in the eggs" it is in your interests to check this up.

Many things affect the quality of taste from Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh is 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh estimated approx 25 minutes.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

C'est une soupe très populaire en Iran, car elle servie lors du nouvel an perse : le Nowruz qui se célèbre le 21 mars. Le ash-e reshteh est une soupe avec des épinards, des herbes, des légumineuses (lentilles, pois-chiches, fèves ou haricots rouges), des nouilles épaisses semblables à des spaghettis, accompagné d'oignons, de menthe séchée frite et de kashk (un laitage à base de lait caillé). Ce plat symbolise la réussite dans le travail.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh:

  1. 100 g pois-chiches cuits ou précuits
  2. 100 g lentilles vertes cuites ou précuites
  3. 300 g feuilles dépinard fraîches équeuttées et lavées
  4. 50 g spaghettis
  5. 1 oignon finement ciselé
  6. 1 bouquet de persil
  7. 1 botte ciboule
  8. 1.2 l bouillon de légumes
  9. 1.2 l bouillon de légumes
  10. 2 CAS de menthe séchée ou à défaut fraîche
  11. 1/2 CAC de curcuma moulu
  12. sel, poivre
  13. Pour la garniture
  14. 1 gousse d'ail
  15. 1 yaourt grec ou au lait de coco nature

Steps to make to make Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh

  1. Si vos légumineuses ne sont pas cuites, faites-les cuire mais pas trop, elles doivent restées fermes. Vous pouvez éventuellement utiliser des bocaux, dans ce cas diminuez considérablement la cuisson dans le bouillon, au risque de faire de la bouillie. En mettant, les lentilles et les pois-chiche en fin de cuisson, après les épinards.
  2. Pendant ce temps, faites chauffer dans une petite casserole à feu moyen, un peu d'huile, environ 5 cuillères à soupe. Ajoutez la menthe séchée et retirer du feu. Réservez. (Cela vous fait une huile de menthe). Dans une poêle moyenne, faites chauffez de l'huile. Ajoutez le curcuma et les oignons et faites cuire 10 à 12 minutes jusqu'à ce qu'ils soient ramollis et dorés. Transférer ensuite les oignons dans un petit bol et réservez.
  3. Faites chauffez votre bouillon de légumes dans une grande marmitte.Un fois chaud ajoutez les lentilles et les pois-chiches. Ajoutez les feuilles d'épinard, le persil hâché, la ciboule coupée coupée finement. Cuisez couvert partiellement, jusqu'à ce que les verts soient ternes, soit environ 12 minutes. Incorporer 1 cuillère à soupe d'huile de menthe et assaisonner de sel et de poivre.
  4. Puis porter à ébullition une grande casserole d'eau salée. Ajouter les spaghettis et cuisez-les al dente. Égouttez les pâtes et ajoutez-les à la soupe. Rectifiez l'assaisonnement au besoin, puis répartissez dans des bols. Ajoutez les oignons frits et servez avec du yaourt battu avec un filet d'huile de menthe, l'ail écrasé, du sel et du poivre. Bon voyage !

While that is by no means the end all be guide to cooking fast and simple lunches it is great food for thought. The stark reality is that this will get your own creative juices flowing so you can prepare excellent lunches for your own family without having to do too terribly much heavy cooking from the process.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Prepare Perfect Soupe iranienne - Ash-e-Reshteh. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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